fbpx

Recensioner

Från nöjda kunder

I somras var det min tur att trolova mig med min kärlek och efter många svängar på Instagram kom jag förbi Melinas fantastiska konto och bakverk. Jag skickade snabbt iväg ett mejl och från den stunden visste jag att tårtan skulle bli perfekt. Jag önskade en vit tvåvåningstårta med pärlband runt nederdelen, och färska blommor på samt en caketopper som jag hade beställt. Jag valde hallon och chokladsmak med daimkross emellan lagrena. Slutresultatet blev magiskt, så god, krämig, vacker,, en fröjd för ögat. För er som önskar att få se den skickar jag gärna bilder. Melina är en varm, snäll och tålmodig bagare som har skicklighet och professionalitet ända ut i fingertopparna. Jag och milad är evigt tacksamma för att hennes tårta prydde vårt bord.

Nairi Hovssepian

Har inget annat än positiva saker att säga om Cakebymelina 👌🏻
Beställde en tårta till min dotters dop och jag hade ingen aning om hur jag ville att tårtan skulle se ut, så Melina ritade upp den perfekta tårtan till vår tjej! Supergod och vi fick massor av beröm för den av gästerna (nästan för fin för att äta upp) 🎉
Kommer absolut beställa igen till första födelsedagen 😍
Specialgjorda tårtor – Fantastisk service

Erika Hägg

Vi fick ett varmt och proffsigt bemötande av Melina från första stund. Vi är otroligt glada att vi valde att beställa vår bröllopstårta av just henne. Hon var mycket mån om våra önskemål och den färdiga tårtan var så himla fantastisk! Precis så som vi hade diskuterat och otroligt god! Alla gäster berömde tårtan som serveras till brudskålen, den fick verkligen den uppmärksamhet som den förtjänade. Har inget negativt att säga. Vi kommer definitivt vända oss till henne även i framtiden om vi har behov att beställa specialgjorda tårtor. Enligt oss den bästa tårtskaparen i Norrköping! Väljer ni att beställa av henne kommer ni inte bli besvikna. Fortsätt att göra ett fantastiskt jobb Melina och tack för att du hjälpte till att göra vår dag oförglömlig!

Anna Karin Ellinor Sandberg

Melina bakade min dotters doptårta och WOW! Tårtan överträffade alla förväntningar! Utöver att tårtan var en sann dröm har Melina varit superproffsig från första stund! Min starkaste rekommendation!

Lorance Touma Ljungqvist

Jag hade nästan gett upp hoppet om att få min drömtårta till mitt bröllop tills jag hittade ”cakebymelina”. Melina förstod precis hur jag ville att den både skulle se ut och smaka. Hon var väldigt enkel att ha och göra med och levererade precis den tårtan jag hade föreställt mig och de ätbara rosorna var dessutom finare än vad jag trodde var möjligt! Tack så jättemycket för allt!

Josefine Jörgensen

Väldigt service inriktad och väldigt duktig på det hon gör .Tack melina för 2 fantastiskt fina tårtor och väldigt goda. Rekommenderar henne starkt.❤❤❤.

George Makdesi

Att ha en idé, ge den, och få tillbaka mycket mer än vad man förväntar sig både i smak & utseende – det är världsklass!

Frida Nordström

Hem     Kontakta oss    Recensioner   FAQ     

CakeByMelina

Gustaf Janzéns Gata 25 D

603 80 Norrköping

0725-73 25 33